- Indkøbskurv

kr. kr. 0,00 ,-

Her er lidt af hvad de siger
... 2 dage senere fik jeg udstyret. Et ecigaret startsæt, ego-T, CE-4, plus væske og så var jeg kørende, der er nu gået ca. 3 måneder og jeg har hverken røget cigaretter eller pibe siden, og det underlige ved det, - jeg har på intet tidspunkt, savnet det. Så til alle tvivlere, og nuværende rygere kan jeg kun sige, PÅ MED DAMPEN, og få et mere behageligt og sundere liv, både for jer selv, men ikke mindst for jeres børn, familie, venner m.m.
Mogens Runager Christensen
læs hele Mogens' damp-historie
Til butikken Køb din e-cigaret her

 • Marcia Coleman Diallo
  Jeg har fået min elektroniske cigaret i dag og er lige i gang med de første 'hits'. Det er lækkert! Mange tak for den super hurtige ekspedition!!!
Nu vil jeg da godt lige skrive til jer som lovet hvordan det går for mig med at være damper! ;-) jeg startet jo som sagt søndag den 25 nov. og jeg har ikke røget en eneste alm cigaret siden jeg gået på damp og det jeg ret stolt over... men jeg kan godt have følelsen af at have lyst til en rigtig smøg i ny og næ, men glemmer det ret hurtigt igen når jeg sidder med min pind ;-) så det virker sgu... glædelig jul til jer :-)
Diana Nørregaard
Kære Plusdamp.
Tak posten. Er godt i gang med mit nye liv som ikke ryger. Er yderst tilfreds med at være damper. I karbadet. I sofaen. I bilen. På kontoret. Ved kødgryderne. Efter maden, stadig ved bordet. I sengen til Criminal Minds kl. 01.00. Til koncert. Er færdig med at stinke af røg, og alle de utallige bivirkninger ved at være ryger.
Morten Aagaard Madsen
Med barnlig fryd tænder jeg en e-cigaret i Forbudtland: Rigshospitalets Hjertekirurgisk afd. - hvor jeg heldigvis blot er gæst - der ER nogen, som kigger vantro, når jeg damper løs :-)
Karen Gjesing
 • Michelle Birkballe
  Til jer der elsker at ryge, men ikke vil have sorte lunger, og ikke vil lugte af røg: Plusdamp.dk
Det giver også noget at der kommer røg ud af damp-cigaretten. De andre gange jeg har prøvet at stoppe, har jeg virkelig kunne mærke, at jeg manglede noget. Så selvom det er 1 dag så virker det allerede anderledes.
Sarah Møller
 • Heidi Meyer Larsen
  God vejledning og kundebetjening. Min redning, så absolut.
Er allerede ret glad for "damperen" det er det nemmeste rygestop, jeg har prøvet til dato og jeg har prøvet et enkelt eller to tihi en flyrejse i ny og næ bliver det vist nok til, og ja fedt at man bare kan "dampe" løs alle steder.
Malene Lundemann
Prøver, lige nu, en ny tobak smag , og har fået nye rør , i fede neon-farver :-) Fantastisk service og vejledning .. for fanden , hvor var det altså godt jeg fandt jer ;-)
Kirsten Juul Hansen
Til butikken Køb din e-cigaret her

 • Susan Petersen
  Igen en fantastisk service mange tak og næste bestilling er på vej.....kan kun anbefale jer til andre