71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Alt fra Big Mouth

Big Mouth laver virkelig mange spændende og unikke aromaer, som gør det muligt for dig, at være kreativ med at lave din egen e-væske. For at lave din egen e-væske skal du selvfølgelig huske at blande aromaen op, b.la. med nikotinvæske hvis du har et behov for det. Det kan være en spændende proces at blande sine egene e-væsker og der er mange muligheder for at blande aromaer og vi vil gerne opfordre folk til at blande på kryds og tværs for at finde den bedste variation.

En sjov mulighed er, at holde en intern konkurrence omkring hvem der kan lave den bedste e-væske af f.eks. melon aromaer. Her er et par eksempler på melon aromaer Beast melon Kick fra Big Mouth og Melon Cantaloupe fra FlavourArt. Så gælder det om at blande den bedste melon e-væske. Med jeres Plusdamp medlemskab kan i få alle smagsvarianterne og i skal bruge til en yderst billig pris.

Kun din fantasi sætter grænser og du vil få meget mere personlig damp oplevelse med en e-væske du selv har blandet. Det er helt ufarligt hvis du sørger for at tjekke din blanding med vores online e-væske beregner. Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte os.


Evæske beregner

Få hjælp til at blande din nye perfekte evæske med PlusDamps helt egen Evæske beregner!

Prøv den her!

Product was successfully added to your shopping cart.

Big Mouth

Sorter faldende

1 til 12 ud af 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 12 ud af 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5