71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Alt godt fra Capella

Der er fokus på madvarer når Capella laver aromaer, hvilket har gjort dem meget populære på aromaer markedet og har gennem en årrække fået anerkendelse fra fans verden over. Mange vil mene at Capella laver de mest autentiske smagsvariationer i madkategorien med deres bestsellere som f.eks. Boston Cream Pie V2 aroma eller New York Cheesecake. Begge aromaer indeholder intet fedt eller sødemiddel og er fremstillet helt neutralt. Dette betyder de kan bruges i alle dampsammensætninger, men også til f.eks. madlavning eller bagning.

Der er mange muligheder når du skal blande din aroma til din egen e-væske, du skal bare huske at blande aromaen med f.eks. noget PG/VG baseret nikotinvæske hvis du har behov for det. For at gøre blandingsarbejdet nemmere vil vi anbefale, at du husker en blandingsflaske der gør det mugligt at lave en præcis opdeling.

Du kan være virkelig kreativ med at lave din egen favorit, og med de rigtige gode priser du får gennem dit medlemskab, bliver det svært at finde billigere.


Evæske beregner

Få hjælp til at blande din nye perfekte evæske med PlusDamps helt egen Evæske beregner!

Prøv den her!

Product was successfully added to your shopping cart.

Capella aroma

Sorter faldende

1 til 12 ud af 47

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

1 til 12 ud af 47

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4