71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Ecigaret batterier

Vi har et bredt udvalg af de batterier du skal bruge i din el-cigaret. Det er vigtigt du vælger den rigtige størrelse og strømstyrke. Batterierne er yderst holdbare og passer til både til små og store el-cigaretter. Med dit Plusdamp abonnement får du de batterier der skal bruges i din el-cigaret til Danmarks bedste priser.

Når man snakker om ecigaret batterier, så skelner man typisk imellem to typer af batterier. Der er batterier såsom Samsung 25R batteriet, som du sætter i dit mod og at du derefter kan bruge dit mod. Derudover er der så også eksempelvis Ego batterierne, som fungerer som en ecigaret. Der skal du blot smide en tank på, så er den faktisk klar til at blive dampet på.

Hos PlusDamp kan du finde næsten alle slags batterier. Der er små batterier, store batterier, populære batterier og meget mere. De eneste batterier du ikke kan finde, det er de dyre batterier! Hos PlusDamp handler du nemlig altid til medlemspriser, hvilket du får adgang til via dit PlusDamp medlemsskab som koster blot 89 kr. om måneden.

Du kan bruge menuen til at gå mere specifikt ind i en kategori med batterier, hvis du eksempelvis ved at du er på udkig efter et batteri til under 100 kr. eller med mere end 3000 mAh.

Product was successfully added to your shopping cart.

Batterier

Sorter faldende

1 til 12 ud af 15

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 12 ud af 15

  1. 1
  2. 2