71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Evæske og ejuice - find din favorit!

Vi har samlet et bredt udvalg af de mest populære smagsvariationer der findes på e-væskemarkedet. Da alle mennesker har forskellige smagspræferencer er det vores opgave at sørger for, at du vil nemt og hurtigt kunne finde en smagsvariant du bliver vild med. Med dit plusdamp abonnement er alle vores e-væsker ekstremt billige, hvilket giver dig mulighed for at prøve dem, som du synes lyder spændende at smage.

Så giv dig selv lov til at være eventyrlysten og dyk ned i de hundredevis af smagsvarianter for at finde lige præcis DIN favoritsmag.

Alle evæskerne på PlusDamp er TPD-godkendte samt godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, hvilket er din sikkerhed for at den evæske du damper overholder de danske krav til evæske. Dette er også årsagen til at evæskerne maksimalt må være på 10 ml. og max. indeholde 20 mg nikotin, da det er to af de væsentlige krav for at få en evæske TPD-godkendt.

Hos PlusDamp forhandler vi alle de populære mærker, herunder også Pandajuice som er vores eget bud på en god evæske med mange forskellige smagsvarianter.

Product was successfully added to your shopping cart.

E væske

Sorter faldende

1 til 12 ud af 175

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 12 ud af 175

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5