71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Damp med Cosmic Fog

Fra det solrige Californien er vi fra Plusdamp stolte over, at kunne præsentere Cosmic Fog i vores sortiment. Cosmic Fog giver deres kunder en ekstraordinær dampoplevelse med deres unikke smagsvariationer, som bliver grundigt testet og lavet af de bedste råvarer. Cosmic Fog bruger i gennemsnit 7-10 måneder på, at sikre at deres produkter giver deres kunder den bedste smagsoplevelse, inspireret af den kulinariske verden. Denne langvarig og grundige proces, er hvad der gør Cosmic Fog til noget ganske særligt.

Cosmic Fog produkters popularitet er et af de hurtigst voksende på dampmarkedet, og en af grundene til den voksende popularitet, er at Cosmic Fog laver de nyeste og innovative smagsvarianter. Smagsvariationerne giver en super smagsoplevelse hver eneste gang du damper, fra start til slut. Så hvis du er klar på en smagsoplevelse, som selv en garvet damper vil blive imponeret af, så skal du prøve Cosmic Fog.

Du kan finde Cosmic Fogs mest ikoniske smagsvarianter i vores sortiment, smagsvariationerne som Dapple Whip, The Shocker og vores mest populære Streek vil blæse dig væk. Den smilende sky kan du finde som Cosmic Fogs logo og er stemplet på produkterne så du som forbruger er helt sikker på når du køber et kvalitetsprodukt fra Cosmic Fog.

Cosmic Fog slogan er at hvert et damp skal være en frisk og spændende oplevelse og skal være hver en krone værd, dette er et slogan der er til at forstå og forholde sig til og det indsigt i den utrolige mængde tid der bliver brugt på, at teste hvert et produkt før det bliver tilgængeligt til kunderne rundt i hele verdenen. Disse test tager lang tid og kræver mange ressourcer, men Cosmic Fog er dedikeret på, at finde de bedste smagsvarianter og tilbyde en unik damp oplevelse.

Cosmic Fog er inspireret af smagsoplevelser fra hele verdenen og særligt er The Lost Fog Collection en samling af de bedste smagsvarianter og unikke smagskombinationer. At dampe med Cosmic Fog er en oplevelse der simpelthen skal prøvers.Product was successfully added to your shopping cart.

Cosmic Fog

Cosmic Fog

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)