71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Det bedste fra Crafted

Det er en af de første damp entusiaster i Danmark, der har startet e-væske virksomheden Crafted. Hos Crafted bliver der fokuseret og kredset om et lille sortiment af e-væsker, som lavet på de bedste danske råvarer. Crafted er stolte af deres produkter og har gennem en årrække udviklet sine egen teknikker til modning af deres e-væske. Processen tager lang tid, men slutresultatet er ikke til at være i tvivl om. Du får en absolut sublim oplevelse, hver gang du damper med produkter fra Crafted. Crafted har et smalt sortiment, men til gengæld er det nogle af de mest poplære produkter på det danske e-væske marked. Her på kontoret er en af vores favoritter den friske smag The Strawberry Milkshake som en utrolig unik smag og giver rigtig flot og fyldigt damp.

Alle smagsvariationer er ligesom resten af alle vores produkter godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og er godkendt til det danske marked. Så hvis du ikke allerede har dampet et produkt fra Crafted, så kan vi trygt anbefale det. Produkterne er selvfølgelig doseret korrekt, hvilket sikre at smagen bliver ensartet hver eneste gang der bliver dampet på en Crafted E-væske.

10 ml e-væskerne fra Crafted kommer i flere nikotinstyrker som 0 mg, 3 mg eller 6 mg. Du kan selv vælge hvilken styrke som du ønsker.

Product was successfully added to your shopping cart.

Crafted

Crafted

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)