71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Liqua fra Italien

Italien er kendt for deres traditionsrige gastronomi, hurtige biler og smukke fodbold. Nu kan italienerne skrive e-væsker af høj kvalitet på deres liste, over ting de kan være stolte af. Liqua bryder alle barriererne inden for e-væskemarkedet, med deres unikke banebrydende produkter. Vi er derfor utrolige stolte af at kunne præsentere deres produkter i vores sortiment, og give vores kunder muligheden for at få denne sublime dampoplevelse.

Liquas produkter er designet til at tilbyde unikke dampoplevelser, med en knivskarp opmærksomhed på selv de mindste detaljer i smagen. Denne omhyggelighed er ikke noget man kender fra andre producenter og man kan tydeligt mærke forskellen allerede ved første damp. Liqua bruger udelukkende de bedste råvarer og dette har gjort at Liqua og deres produkter allerede er blevet et kæmpe hit hos vores dampende kunder.

Ligesom alle vores andre produkter er alle e-væsker sikkerhedsgodkendt af den danske Sikkerhedsstyrelsen hvilket sikre din sikkerhed når du handler gennem os.

Evæsken fra Liqua kommer i 3 nikotinstyrker - 0 mg, 6 mg og 12 mg så uanset dit behov så har vi en mulighed der passer til det.

Product was successfully added to your shopping cart.

Liqua

Liqua

Sorter faldende

1 til 12 ud af 15

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 12 ud af 15

  1. 1
  2. 2