71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Det bedste fra Moliq

Er du klar på at svæve højt på dine hjemmelavet skyer. Vi er forrygende glade for at kunne præsentere Moliq, med mange af deres produkter i vores sortiment. Moliqs produkter er klart et favoritvalg hos os selv og vores kunder når det gælder om at lave store fyldige dampskyer, der imponerer omgangskredsen. Moliqs fokus er smagen når der skal udvikles nye spændende produkter, hvilket er helt tydeligt i hvert eneste damp man tager.

Da Moliq først ville ind på det danske markedet tog de selv initiativ til at gå direkte til den danske Sikkerhedsstyrelse med deres produkter, for at få dem sikkerhedsgodkendt. Dette initiativ vidner om hvor meget Moliq tager sikkerheden og kvaliteten alvorligt, og de stoler fuldt ud på deres højkvalitets produkter. Dette er med til at gøre Moliq til en af vores kunders absolutte favorit inden for e-væske markedet.

Hvis man er til e-væsker med høj VG indhold så skal man prøve Moliq. Mængden af VG giver en tykkere væske, hvilket resulterer i en forøget mængde af damp man får. PG er typisk den smagsgivende del af e-væsken, men kan ikke dampes uden en del af VG.

Product was successfully added to your shopping cart.

Moliq

Moliq

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)