71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Vape med Vapeson

Direkte fra Hangsen fabrikken er vi stolte af, at kunne præsentere endnu en populær producent af e-væsker. Vapesons produkter bliver produceret på den verdenskendte Hangsen fabrik, der siden 2009 har været en af de største og ikke mindst vigtigste pionere inden for e-væskeproduktion. Fabrikkens direktør Mr. Jide Yao er manden bag PG og VG blandingen, hvilket blev selve grundlaget for e-væske og som gjorde det muligt for os alle at dampe.

De mange års erfaring og viden har gjort at produkter der bliver produceret på Hangsen fabrikken, er nogle af verdens førende e-væske produkter. Med den store produktion er det muligt at tilbyde en bred vifte af spændende smagsvariationer til enhver smagspræference. Vapesons produkter bliver altså produceret i den højeste kvalitet, og med en smagsgaranti, der bare ikke findes hos andre producenter.

Derfor kan vi stolt stå inden for alle Vapesons produkter, som også er blevet særdeles populære hos vores kunder. Alle Vapesons produkter er ligesom alle vores andre produkter vi tilbyder på hjemmesiden, sikkerhedsgodkendt hos den danske Sikkerhedsstyrelsen. Det garanterer for en særdeles høj kvalitet, så du trygt og med god samvittighed kan dampe løs.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vapeson

Vapeson

Sorter faldende

1 til 12 ud af 26

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 12 ud af 26

  1. 1
  2. 2
  3. 3