71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Evæske med frugtsmag

Mange dampere er glad for smagen af frugt i deres evæske. Hos PlusDamp har vi et stort udvalg af forskellige frugt evæsker. Denne kategori viser dig alle evæskerne med frugtsmag, blandet på tværs af de forskellige mærker. Priserne kan godt variere en del, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Årsagen til den store prisforskel er nemlig typisk fordi der kan være stor forskel på hvor mange ml. der er i flaskerne. Du skal dog være opmærksom på at de evæsker med over 10 ml. er uden nikotin, så det skal du købe seperat hvis du ønsker nikotin i din evæske.

Uanset om du er mest til smagen af jordbær, blåbær eller æble, så er der rig mulighed for at finde dem i denne kategori med frugt evæsker.

PlusDamp anbefaler at hvis du eksempelvis er vild med æble, så prøv at købe en æble evæske fra de forskellige mærker. Der kan nemlig være stor forskel på æble evæske fra Pandajuice og en evæske med æble fra Liqua.

Hvis du mangler en specifik evæske med en lækker frugtsmag, så er du altid velkommen til at skrive til os, så vi kan se om vi kan få den hjem til en skarp medlemspris.

Product was successfully added to your shopping cart.

Frugt

Sorter faldende

1 til 12 ud af 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 12 ud af 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5