71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

2Item(s)
 1. Adgang til alle PlusDamps tilbud for 0 kr for første måned, herefter løbende månedsabonnement 89 kr / md.

  Adgang til alle PlusDamps tilbud for 0 kr for første måned, herefter løbende månedsabonnement 89 kr / md.

  1 X 0,00 kr

 2. Nikotinvæske PG50/VG50

  Nikotinvæske PG50/VG50

  Detaljer
  Styrke
  18 mg

  1 X 8,00 kr

Total: 8,00 kr

Product was successfully added to your shopping cart.

Handelsbetingelser

Handels- og medlemsbetingelser for PlusDamp.dk (PlusDamp ApS)

 

Medlemskab

PlusDamp.dk er en medlemsklub der har som mål at sørge for billige priser på e-cigaretter, e-væske og tilbehør til sine medlemmer. Som medlem af PlusDamp.dk kan du handle e-cigaretter, e-væske og tilbehør med store rabatter, og nogle produkter sælges helt ned til indkøbspris. For at handle hos PlusDamp.dk skal du være medlem, og ved din første ordre bliver dit medlemskab automatisk tilføjet til din kurv. Medlemskabet koster 0 kr. de første 30 dage og herefter 89 kr. pr. måned. For at blive medlem og handle hos PlusDamp skal du være fyldt 18 år, og ved at acceptere vores handelsbetingelser bekræfter du samtidig at du er fyldt 18 år på købstidspunktet.

Abonnementet hæves hver måned indtil du ikke længere ønsker at være medlem hos PlusDamp.dk. Du kan opsige dit medlemskab ved at logge ind på PlusDamp.dk via ”LOG IND” knappen i øverste højre hjørne og herefter vælge ”Afmeld PlusDamp medlemskab” i menuen til venstre. Du kan også altid sende en mail til support@plusdamp.dk. Når du afmelder dit medlemskab vil du ikke kunne oprette et nyt medlemskab i 6 måneder efter opsigelsen.

PlusDamp.dk er kun for privatpersoner og PlusDamp.dk forbeholder sig retten til at annullere ordrer der ikke synes at være til privat forbrug. 

Det er kun muligt at handle hos PlusDamp.dk ved at være medlem af medlemsklubben.

 

Sådan handler du

Når du handler hos PlusDamp.dk første gang, vil der automatisk blive tilføjet medlemskab i kurven til sidst i din ordre. Medlemskabet er gratis de første 30 dage, og kan opsiges 12 timer efter det er oprettet. Når du efterfølgende handler på PlusDamp.dk skal du logge ind på PlusDamp.dk og herefter vil du blot skulle tilføje de varer du ønsker at købe i kurven og afslutte din ordre.

Efter din ordre er gennemført vil du modtage en ordrebekræftelse pr. email, og en ny email når vores lager har modtaget bestilling og begynder at pakke den.

 

Bestilling 

Hos PlusDamp.dk kan du udelukkende bestille varer via vores hjemmeside – vi tager ikke mod bestillinger via email, telefon eller personligt fremmøde på vores adresse. Hvis du har forslag til varer vi kan tilføje til vores sortiment vil vi altid gerne høre fra dig på support@plusdamp.dk.

 

Annullering af bestilling

Hvis du har gennemført en bestilling på PlusDamp.dk og ønsker at annullere denne, skal du hurtigst muligt tage kontakt til vores kundeservice på telefonnummer 71 99 21 79 som kan hjælpe dig med at tjekke om det er muligt at nå at annullere ordren.

Bemærk at det kun er muligt at annullere en ordre såfremt vores lager ikke er påbegyndt at håndtere ordren.

 

Om priserne på PlusDamp.dk

Når du handler på PlusDamp.dk finder du to forskellige priser. Du kan se hvad varen normalt ville koste samt medlemsprisen som du kan købe varen til. Prisen er listet under hvert produkt. Alle priser er i danske kroner og er inklusiv moms. Priserne på PlusDamp.dk er til hver en tid de gældende dagspriser, og kan variere afhængigt af priserne hos vores leverandører.

For at undgå videresalg er det kun muligt at bestille op til 10 stk. af den samme vare pr. ordre. Undtaget for dette er batterier, nikotinvæske, e-væske, aroma og flasker.

 

Betaling

Alle betalinger på PlusDamp.dk gennemføres teknisk med NETS og Bambora som kortindløsere via ePay og dennes krypterede forbindelse. På PlusDamp.dk kan der betales med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit. Alle betalings- og kortgebyrer er indeholdt i prisen og afholdes således af PlusDamp.dk. Betaling for medlemskab samt varer på PlusDamp.dk kan kun betales med betalingskort. Beløbet for dit køb hæves først på dit kort når varerne afsendes fra PlusDamp.dk, eller når dit medlemskab påbegyndes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved gennemførelsen af din ordre.

PlusDamp.dk trækker hver måned abonnementsprisen på 89 kr. fra det betalingskort du har tilmeldt på PlusDamp.dk. Såfremt dit betalingskort udløber eller du har mistet dit betalingskort og derfor har spærret dit betalingskort, skal du logge ind på PlusDamp.dk og opdatere dit betalingskort. Du vil til enhver tid kunne se dine abonnementstrækninger på din personlige side på PlusDamp.dk.

Alle priser er oplyst inklusiv moms. Priserne på PlusDamp.dk er dagspriser og bliver løbende reguleret i forbindelse med vores leverandøres priser. Når du handler med PlusDamp.dk indgås alle aftaler på dansk.

 

Forsendelse

Ordrer bestilt hos PlusDamp.dk leveres enten via DAO til din adresse (omdelt) eller til en pakkeshop med DAO eller GLS (uden omdeling). Forventet leveringstid er 1 – 2 hverdage. Kunden afholder til hver en tid omkostninger til levering samt håndtering. Der er gratis levering på alle ordrer over 499 kr.

Hvis du vælger levering med DAO og bestiller inden kl. 14.30, vil din ordre blive pakket og afsendt fra vores lager samme dag som du bestiller. Hvis du bestiller ordren efter kl. 14.30 vil ordren bliver afsendt næste dag.

Bestiller du med GLS vil din pakke blive afsendt samme dag hvis du bestiller inden kl. 14.30 mandag – fredag. Ordrer der skal leveres med GLS og som er bestilt i weekenden vil blive afsendt fra vores lager mandag.

Når din ordre er afsendt fra vores lager modtager du en mail med et trackingnummer, så du kan spore pakken hele vejen indtil den bliver leveret hos dig. Bemærk at der kan være op til 24 timers forsinkelse på trackingen hos DAO og GLS, hvorfor der i enkelte tilfælde kan være manglende registreringer på trackingen selvom pakken er afsendt fra vores lager.

 

Fortrydelses- og returret (returvarer)

Hos PlusDamp.dk yder vi en fortrydelsesret på 30 dage (den lovpligtige fortrydelsesret er på 14 dage). Fristen for fortrydelsesretten er gældende fra den dag du modtager varerne. 

Hvis du ønsker at fortryde eller returnere en eller flere af de modtagne varer, skal du inden for 30 dage fra modtagelsen informere os om fortrydelsen/returneringen på PlusDamp.dk/retur. Herefter skal du sende varerne til:

International House
Att: PlusDamp (224)
Center Boulevard 5
2300 København S 

 • Varer der bliver returneret til PlusDamp.dk pr. efterkrav vil blive nægtet modtaget
 • Varer der bliver returneret til PlusDamp.dk uden omdeling vil ikke blive afhentet
 • Varer der bliver sendt pr. anbefaling vil blive modtaget, men udgifterne hertil vil ikke blive dækket
 • Bemærk at det ikke er muligt at aflevere/afhente varer på adressen
 • Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte modtagelsen af varen
 • Hvis varen er forseglet, hvilket kan være tilfældet af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, er der ikke fortrydelses- og returret hvis forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

Returnering

Hvis du ønsker at returnere en varer, skal du sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb via PlusDamp.dk/retur. Omkostninger ved returnering af varer er ikke dækket af PlusDamp.dk, men afholdes af kunden. Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind, da du bærer ansvaret for varen indtil den er modtaget hos PlusDamp.dk. PlusDamp.dk anbefaler at der altid sendes med sporing så pakken kan spores i tilfælde af at pakken ikke kommer frem til PlusDamp.dk.

 

Varens stand når du sender den retur

Ved returnering af en vare skal varen sendes tilbage i samme stand som den er modtaget. Du hæfter kun for eventuel værdiforringelse hvis dette skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Er varen prøvet udover førnævnte anser vi varen for at været brugt, hvilket betyder at du ved en fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du gør brug af fortrydelsesretten vil du få tilbagebetalt beløbet du har betalt for din vare. I tilfælde af værdiforringelse som du hæfter for, vil denne blive fratrukket købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke udgifter i forbindelse med returnering af pakke) uden unødig forsinkelse, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato vi har modtaget pakken retur hos PlusDamp.dk. Vi gennemfører en sådan returnering til samme betalingsmiddel der er benyttet ved købet af varen.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse så vi kan se hvilken ordre det drejer sig om når vi modtager pakken.

 

Reklamationsret

Hos PlusDamp.dk yder vi den lovpligtige reklamationsret på 24 måneder fra levering af dit produkt. Det betyder at hvis din varer pludselig stopper med at virke, så kan du enten få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller få et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at fejlen ikke er opstået som følge af forkert brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at for varer med begrænset levetid, er reklamationsretten ligeledes begrænset.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Såfremt at du oplever en fejl på dit produkt skal du altid hurtigst muligt og inden for rimelig tid reklamere over fejlen på PlusDamp.dk/retur, hvorefter der inden for 24 hverdagstimer vil blive fremsendt en portolabel du kan bruge til at returnere produktet med, så PlusDamp afholder forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returneringen. Bemærk at PlusDamp.dk ikke afholder omkostninger til emballage og lign. i forbindelse med returneringen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at have opdaget fejlen, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på support@plusdamp.dk eller på telefon 71 99 21 79. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Center for Klageløsnings adresse:

Nævnenes Hus

Att: Center for Klageløsning

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal på ec.europa.eu/odr.

 

Børn og unge under 18 år

Ved alle handler hos PlusDamp.dk samt oprettelse af medlemskab skal du være fyldt 18 år på tidspunktet for købet/oprettelsen. Du bekræfter dette når du godkender vores handelsbetingelser.

 

Håndtering af personlige oplysninger

Når du handler hos PlusDamp.dk opbevarer vi følgende oplysninger i et elektronisk kundekartotek, som kun ansatte hos PlusDamp.dk samt kundeservice har adgang til:

 • Fulde navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Email

 

Vi gemmer disse oplysninger med henblik på at kunne levere de bestilt ordrer til dig. Vi opbevarer også personoplysninger i forbindelse med at vi skal overholde bogføringslovens regler, der foreskriver at regnskabsmateriale skal opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår som materialet vedrører.

Vi sender alle kundeoplysninger krypteret for din sikkerhed. Når du er oprettet som kunde hos PlusDamp.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Dine rettigheder har du efter Persondataloven. For mere information eller henvendelse omkring indsigt bedes du kontakte vores kundeservice på support@plusdamp.dk

Oplysninger afgivet til PlusDamp.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Når du siger ja til at modtage nyhedsbreve ved afgivelse af en ordre, accepterer du at modtage marketing både via SMS og email. Hvis du ønsker kun at modtage marketing på email eller SMS, skal du blot kontakte vores kundeservice på support@plusdamp.dk. Du kan til enhver tid afmelde dig fra nyhedsbreve.

Ovenstående accepteres når du godkender vores handelsbetingelser i forbindelse med gennemførelsen af en ordre på PlusDamp.dk.

 

Cookies 

PlusDamp.dk anvender cookies på vores hjemmeside. Dette gør vi udelukkende for at gøre din oplevelse på vores hjemmeside bedre, da vi herved kan gøre login nemmere samt vise dig relevante produkter og nye tilbud når du benytter PlusDamp.dk.

En cookie er en lille fil der indeholder oplysninger om du er ny eller tidligere kunde, hvilke produkter du besøger samt andre forhold om din færd på PlusDamp.dk. Cookien lagres på din PC, tablet eller mobiltelefon.

Én cookie kan ikke identificere dig som person, den kan kun genkende din PC, tablet eller mobiltelefon, og herved sikre dig en tilpasset udgave af PlusDamp.dk. 

Vi gemmer typisk cookies i op til 12 måneder.

Læs hele PlusDamp's cookie- og privatlivs-politik her

Webstatistik

Du har mulighed for at indstille din browser til at give dig en advarsel når du modtager en cookie. Du har også mulighed for at slå brugen af cookies helt fra i din browser.

Hvis du ønsker at slette dine cookies skal dette gøres i din browsers indstillinger. Hvis du har spørgsmål til cookies er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@plusdamp.dk.

 

Ansvarsfraskrivelse

Alle priser på PlusDamp.dk er dagspriser og kan variere afhængigt at de priser vores leverandører udbyder de enkelte varer til. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer af afgifter og priser samt force majeure, herunder arbejdskonflikt.

PlusDamp.dk tager forbehold for tastefejl, billedfejl samt udsolgte varer.

 

Generelle oplysninger

PlusDamp ApS
CVR: 38294563

 

Adresse (kontor):

Taastrup Hovedgade 64
2630 Taastrup

Mail: support@plusdamp.dk

Telefon: 71 99 21 79