71 99 21 79

Vi har åbent mandag-fredag fra 10.00 - 15.00

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Tilbud på ecigaretter, evæske mv.

Her finder du alle de ekstra gode tilbud hos PlusDamp. Hos PlusDamp er alt i forvejen sat ned til medlemspriser, men nogle gange har vi nogle ting der er ekstra meget sat ned, og dem finder du lige her i tilbuds kategorien.

Det er forskelligt hvilke varer du finder her i kategorien. Nogle gange er det aromaer på tilbud, andre gange kan det være ecigaretter eller evæsker der er sat ned. Vi lover dog at vi kun sætter varer herind i kategorien som er ekstraordinært billige.

Ofte vil du også finde varer her i kategorien som er ved at udgå, og vi derfor blot sælger de sidste styk herinde til en ekstra god pris. Det er derfor vigtigt du er hurtigt, da det er ofte kun et begrænset antal, og her gælder først-til-mølle!

Besparelsen på de forskellige ting kan være alt fra 10-90%, men den vil altid fremgå på produktet så du kan se hvad normalprisen og hvad din pris er.

Du skal være medlem af PlusDamp.dk for at købe herinde. Det koster 89 kr. om måneden og giver dig adgang til mange produkter til ekstra gode priser. Du kan til enhver tid afmelde dig - der er ingen binding.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbud

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)